Ilmoitustaulu

Uutisia

Vuoden 2017 työsuojelutaitaja Tuula Myllymäki

25.9.2017
Vuoden 2017 JHL:äiset työsuojeluvaltuutetut valittiin viikonloppuna JHL:n työsuojeluvaltuutettujen valtakunnallisilla ajankohtaispäivillä Vantaalla. Kunniaa ja mainetta saivat tamperelainen Tuula Myllymäki ja helsinkiläinen Freddy Ekholm.

JHL uutisia

JHL:n Niemi-Laine: Suomen Yrittäjät pitää naisten oikeuksia arvottomina (eilen)

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ihmettelee, kuinka naisten työelämäoikeuksien puolustaminen on yht’äkkiä synnyttänyt moraalisen konfliktin. Tämänpäiväisen Turun Sanomien mukaan Suomen Yrittäjät aloittavat vastatoimet yhteistyössä kuntien... The post JHL:n Niemi-Laine: Suomen Yrittäjät pitää naisten oikeuksia arvottomina appeared first on JHL.

Kahden päivän poliittinen 22.10. klo 00.00 – 23.10. klo 24.00. (eilen)

Lakko toteutetaan seuraavien virka- ja työehtosopimusten soveltamisaloilla Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus Kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimus AVAINTES Lakko kohdistuu... The post Kahden päivän poliittinen 22.10. klo 00.00 – 23.10. klo 24.00. appeared first on JHL.

JHLn aluepäällikkö Tommi Raunela: Irtisanomislain valmistelusta on tullut poliittinen farssi (eilen)

Maanantaina 22.10.2018 kello 0.00 alkava kahden vuorokauden Julkisten ja hyvinvointialojen JHL ry:n poliittinen lakko koskettaa Pirkanmaalla noin 300 ja Keski-Suomessa runsasta 130 yksittäistä työpaikkaa. Pirkanmaalla... The post JHLn aluepäällikkö Tommi Raunela: Irtisanomislain valmistelusta on tullut poliittinen farssi appeared first on JHL.

JHL ja Palta ovat sopineet uusista työehdoista yksityiseen kaupunkiraitioliikenteeseen (eilen)

Kaupunkien raitioliikenteeseen saattaa jatkossa tulla entistä enemmän yksityisiä yrityksiä, kun liikennettä avataan kilpailulle. Tampereella raitiovaunuliikenne alkaa vuonna 2021, mitä ennen kilpailutetaan muun muassa liikenteen operointi.... The post JHL ja Palta ovat sopineet uusista työehdoista yksityiseen kaupunkiraitioliikenteeseen appeared first on JHL.

Hyvinvointilomien tuetut lomat vuodelle 2019 (eilen)

Tuettu loma myönnetään taloudellisin, sosiaalisin ja terveydellisin perustein. Hyvinvointilomat pisteyttää hakemukset saamiensa tietojen perusteella. Hyvinvointilomat ry valitsee osallistujat ja ilmoittaa valinnoista kirjallisesti. Valituille lähetetään kutsukirje.... The post Hyvinvointilomien tuetut lomat vuodelle 2019 appeared first on JHL.