Ilmoitustaulu

JHL uutisia

Työn murros yllätti kunta-alalla: Toimintatapojen muutos uutta tekniikkaa tärkeämpää (12.4.2019)

KT ja kunta-alan pääsopijajärjestöt käynnistivät syksyllä 2018 selvityksen kootakseen tietoa siitä, miten työn murros näkyy kuntatyössä nykyisin ja lähitulevaisuudessa. Selvityksen kokonaiskuva on syntynyt johdon, henkilöstön... The post Työn murros yllätti kunta-alalla: Toimintatapojen muutos uutta tekniikkaa tärkeämpää appeared first on JHL.

JHL:n ja Hetan hallitusohjelmatavoitteet julkaistu (12.4.2019)

Liittojen tavoitteena on, että viime hallituskaudella valmisteltu vammaispalvelulaki saatetaan voimaan nopeasti. Toisena tavoitteena on, että henkilökohtaisen avun työnantajamalli säilyy yhtenä järjestämistapana muiden tapojen rinnalla. Malli... The post JHL:n ja Hetan hallitusohjelmatavoitteet julkaistu appeared first on JHL.

Työpaikkaohjaajille tarjolla koulutusta eri puolilla Suomea tänä keväänä! (10.4.2019)

Tänä keväänä tarjoillaan rutkasti ajankohtaista asiaa työpaikkaohjaajille! TSL, SAK ja JHL järjestevät koulutustilaisuuksia Helsingissä, Porissa ja Torniossa. Aiheina koulutuksissa on muun muassa yhteistyö opettajien kanssa... The post Työpaikkaohjaajille tarjolla koulutusta eri puolilla Suomea tänä keväänä! appeared first on JHL.

Äänestätkö mieluiten vaalipäivänä? Vielä ehdit etsiä sopivan ehdokkaan (10.4.2019)

Kansanvallan juhlapäivä alkaa sunnuntaina 14. huhtikuuta aamuyhdeksältä. Eduskuntavaaleissa alkaa silloin varsinaisen vaalipäivän äänestysaika. Vaalihuoneistot pitävät ovensa auki iltakahdeksaan saakka. Vapaiden valtakunta muistutti ennakkoäänestyksen alkaessa, että... The post Äänestätkö mieluiten vaalipäivänä? Vielä ehdit etsiä sopivan ehdokkaan appeared first on JHL.

Tilaa uudistunut mobiilijäsenkortti ja osallistu arvontaan (9.4.2019)

JHL on uudistanut mobiilijäsenkorttinsa. Uusi kortti on nyt tilattavissa Jäsenpalvelu 24h:sta. Saat kortin merkitsemällä omiin tietoihisi, että haluat mobiilikortin. Tilaamisen jälkeen saat puhelimeesi latauslinkin. Mobiilikortti... The post Tilaa uudistunut mobiilijäsenkortti ja osallistu arvontaan appeared first on JHL.