Ilmoitustaulu

Uutisia

Vuoden 2017 työsuojelutaitaja Tuula Myllymäki

25.9.2017
Vuoden 2017 JHL:äiset työsuojeluvaltuutetut valittiin viikonloppuna JHL:n työsuojeluvaltuutettujen valtakunnallisilla ajankohtaispäivillä Vantaalla. Kunniaa ja mainetta saivat tamperelainen Tuula Myllymäki ja helsinkiläinen Freddy Ekholm.

JHL uutisia

JHL:n Niemi-Laine: Varhaiskasvatuksessa pitää ottaa huomioon kaikkien ammattiryhmien työ, valmisteilla oleva lakimuutos uhkaa rikkoa toimivat työyhteisöt (eilen)

Varhaiskasvatusalan työvoimapula voidaan ratkaista vain sillä, että kaikkien alalla työskentelevien asemaa parannetaan, muistuttaa Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine. Ei leikkirahaa -kansanliike järjestää... The post JHL:n Niemi-Laine: Varhaiskasvatuksessa pitää ottaa huomioon kaikkien ammattiryhmien työ, valmisteilla oleva lakimuutos uhkaa rikkoa toimivat työyhteisöt appeared first on JHL.

Ravitsemispalvelualan ammattilainen, tutustu päivitettyyn oppaaseen! (22.3.2018)

Ravitsemispalvelualan ammatillinen opas on päivitetty keväällä 2018. Opas käsittelee paitsi ammattialan asioita, myös työlainsäädäntöä sekä virka- ja työehtosopimuksiin perustuvia asioita. Tutustu oppaaseen ja lataa se... The post Ravitsemispalvelualan ammattilainen, tutustu päivitettyyn oppaaseen! appeared first on JHL.

Energia-alan sovintoesitys on hyväksytty, kaikki lakot peruuntuvat (21.3.2018)

Työriita energia-, ICT- ja verkostoalalla on päättynyt. Alan ylityö- ja vuoronvaihtokielto päättyy välittömästi ja suunnitellut lakot peruuntuvat. Sovittelija Jukka Ahtela antoi riidassa sovintoesityksen tiistaina 20.... The post Energia-alan sovintoesitys on hyväksytty, kaikki lakot peruuntuvat appeared first on JHL.

Videosarja JHL:n neuvottelutuloksista julkaistu (21.3.2018)

JHL:n Youtube-tilillä on julkaistu videosarja, jossa käydään läpi suurimpien JHL:n sopimusalojen neuvottelutuloksia. Osasta neuvottelutuloksia julkaistu myös diasarjat, joista selviää koko sopimuksen sisältö. Videota ja diasarjaa... The post Videosarja JHL:n neuvottelutuloksista julkaistu appeared first on JHL.

Sovintoesitys sähkö-, energia-, ICT- ja verkostoalaa koskevassa työriidassa (20.3.2018)

Sähkö-, energia-, ICT- ja verkostoalaa koskevassa työriidassa on annettu sovintoesitys tiistaina 20. maaliskuuta, Valtakunnansovittelija kertoo. Osapuolet vastaavat sovintoesitykseen keskiviikkona 21. maaliskuuta kello 17.30 valtakunnansovittelijan toimistolla.... The post Sovintoesitys sähkö-, energia-, ICT- ja verkostoalaa koskevassa työriidassa appeared first on JHL.