Ilmoitustaulu

JHL uutisia

Kuinka tärkeä olet, välinehuoltaja? (tänään)

Välinehuoltaja ja sairaanhoitaja ovat työpari ja heidän saumaton yhteistyönsä on tärkeä osa terveydenhuollon turvallisuutta ja laatua. Välinehuoltaja Minna Järvinen ehdottaa mielipidekirjoituksessaan, että välinehuoltajan ammattinimike muutettaisiin... The post Kuinka tärkeä olet, välinehuoltaja? appeared first on JHL.

KT Kuntatyönantajat ja kunta-alan pääsopijajärjestöt: Hallitusohjelmaan tavoitteeksi hyvinvoivat, tulokselliset työyhteisöt sekä paremmat palvelut (tänään)

Kunta-alan organisaatiot ovat viime vuosina jo kehittäneet toimintaansa enemmän kuin muut toimialat. Tämän osoittavat muun muassa työ- ja elinkeinoministeriön tuorein työolobarometri ja KT:n ja pääsopijajärjestöjen... The post KT Kuntatyönantajat ja kunta-alan pääsopijajärjestöt: Hallitusohjelmaan tavoitteeksi hyvinvoivat, tulokselliset työyhteisöt sekä paremmat palvelut appeared first on JHL.

Jopa kolmannes kunta-alan työntekijöistä on kokenut työssään väkivaltaa viimeisen vuoden aikana, JHL vaatii työnantajia puuttumaan tilanteeseen välittömästi (tänään)

Joka kolmas kunta-alan työntekijä on kokenut väkivaltaa tai sen uhkaa asiakkaan tai kuntalaisen taholta, Kevan tuore tutkimus kertoo. Tutkimuksen mukaan tilanne on erityisen paha sosiaalialalla.... The post Jopa kolmannes kunta-alan työntekijöistä on kokenut työssään väkivaltaa viimeisen vuoden aikana, JHL vaatii työnantajia puuttumaan tilanteeseen välittömästi appeared first on JHL.

JHL:n koulutusteemoille oma Twitter-tili (eilen)

JHL ottaa Twitterissä kantaa koulutuspolitiikan valtakunnallisiin ja alueellisiin teemoihin. Koulutuspolitiikan Twitter-tiliä ylläpitävät liiton ja JHL-opiston koulutusasiantuntijat. Tilin löydät tunnisteella @jhlkopo. Tarkoituksena on, että liiton näkemykset... The post JHL:n koulutusteemoille oma Twitter-tili appeared first on JHL.

Oulun ja Kajaanin toimipisteet yhdistyvät (eilen)

Oulun seudun aluetoimiston Oulun ja Kajaanin toimipisteet yhdistyvät 1.1.2019 alkaen yhdeksi Oulun seudun aluetoimistoksi. Kajaanin työntekijät siirtyvät Oulun toimipisteeseen. Kainuun alueen toimintaa tuetaan yhdistysten kanssa... The post Oulun ja Kajaanin toimipisteet yhdistyvät appeared first on JHL.