Ilmoitustaulu

JHL uutisia

JHL Sisä-Suomen yhdistysten johdon päivien yhteydessä ajankohtainen poliittinen tilanne oli vahvasti esillä (tänään)

Sunnuntaina paneelissa aiheena oli työelämän, sosiaali- ja terveydenhuollon uudistus, EU:n tulevaisuus sekä turvallisuus. Työelämän kysymykset veivät paneelin alusta melkoisen osan, joten paneelin kulkua muutettiin vähän... The post JHL Sisä-Suomen yhdistysten johdon päivien yhteydessä ajankohtainen poliittinen tilanne oli vahvasti esillä appeared first on JHL.

JAU: Avustavalla henkilöstöllä tärkeä rooli hoitajien rinnalla (tänään)

Laitos- ja kotihoito ei onnistuisi ilman avustavaa henkilöstöä. Heidän tehtäviinsä tukipalveluissa kuuluvat muun muassa henkilöstö- ja talouspalvelut, hallinto- ja sihteerityö, siivous-, ruoka- ja pesulapalvelut, väline-... The post JAU: Avustavalla henkilöstöllä tärkeä rooli hoitajien rinnalla appeared first on JHL.

JHL: Kunnallinen ja yksityinen eläkejärjestelmä kannattaa yhdistää, jotta kuntien eläkemaksut voidaan pitää kurissa (eilen)

Kuntien ja yksityisen työeläkejärjestelmä on syytä yhdistää, jotta kuntien eläkemaksuja ei jouduta korottamaan kohtuuttomasti. Kahden ministeriön luotsaama työryhmä suosittelee eläkejärjestelmien yhdistämistä. JHL on puhunut jo... The post JHL: Kunnallinen ja yksityinen eläkejärjestelmä kannattaa yhdistää, jotta kuntien eläkemaksut voidaan pitää kurissa appeared first on JHL.

Early bird –liput Työväen musiikkitapahtumaan jäsenhintaan (eilen)

Valkeakosken Työväen musiikkitapahtuman early bird –tapahtumarannekkeet ovat tulleet myyntiin. JHL:n jäsenet voivat ostaa kolmen päivän tapahtumarannekkeen 55 euron jäsenhintaan (norm. 75 euroa). Erikoishinta on voimassa... The post Early bird –liput Työväen musiikkitapahtumaan jäsenhintaan appeared first on JHL.

Miten itsensätyöllistäjien sosiaaliturva tuodaan nykyaikaan? JHL mukana aihetta käsittelevässä tilaisuudessa, sosiaaliturva esillä myös liiton vaalitavoitteissa (18.2.2019)

Miten itsensätyöllistäjien asemaa ja sosiaaliturvaa voidaan parantaa seuraavalla hallituskaudella? Entä miten työlainsäädäntöä pitäisi rukata vastaamaan 2000-luvun työelämää? Itsensätyöllistäjien sosiaaliturvaa pohditaan Helsingin Musiikkitalossa maaliskuussa. Usean liiton... The post Miten itsensätyöllistäjien sosiaaliturva tuodaan nykyaikaan? JHL mukana aihetta käsittelevässä tilaisuudessa, sosiaaliturva esillä myös liiton vaalitavoitteissa appeared first on JHL.