Ilmoitustaulu

JHL uutisia

Robotti rientää apuun Oodi-kirjastossa, jos et keksi mitä lukisit (eilen)

Obotti on Helsingin keskustakirjasto Oodin tekoälyyn pohjautuva mobiilisovellus, joka suosittelee asiakkaalle kirjoja joita asiakas ei muuten ehkä tulisi ajatelleeksi. The post Robotti rientää apuun Oodi-kirjastossa, jos et keksi mitä lukisit appeared first on JHL.

Tauota työtä helteellä (eilen)

Työn tekemiseen korkeissa lämpötiloissa liittyy työsuojelullisia ja muita työn tekemispaikan olosuhteisiin liittyviä kysymyksiä. Yksi tärkeimmistä kysymyksistä koskee kuumassa työskentelyn terveysvaikutuksia. Työturvallisuuslainsäädäntö edellyttää, että työnantaja on... The post Tauota työtä helteellä appeared first on JHL.

JHL jatkaa taistelua Destian palkkapoljentaa vastaan: Yhtiö ei suostu neuvottelemaan, ammattiliitto lakkoon juhannusviikolla (18.6.2021)

Ammattiliitto JHL joutuu aloittamaan uuden työtaistelun infra-alan jättiyhtiö Destiassa. Yhtiö aikoo mitä ilmeisemmin vaihtaa halvempaan työehtosopimukseen eikä suostu neuvottelemaan asiasta. JHL vaatii, että Destia neuvottelee... The post JHL jatkaa taistelua Destian palkkapoljentaa vastaan: Yhtiö ei suostu neuvottelemaan, ammattiliitto lakkoon juhannusviikolla appeared first on JHL.

Destian lakko 21.–24.6.2021 (18.6.2021)

Miljoonavoittoja tahkoava infra-alan yritys Destia ei halua neuvotella JHL:n kanssa aikeistaan vaihtaa nykyinen työehtosopimus uuteen ja halvempaan, vaikka JHL on sopimuksen neuvotteluosapuoli. JHL:n ensimmäisen lakon... The post Destian lakko 21.–24.6.2021 appeared first on JHL.

JHL selvitti: Yli puolessa tehostetun palveluasumisen ja pitkäaikaisen laitoshoidon työpaikoissa ei henkilöstömitoitus ole kohdillaan (18.6.2021)

Ikäihmisten tehostetun palveluasumisen ja pitkäaikaisen laitoshoidon henkilöstömitoitus oli viime vuoden lokakuuhun asti ainoastaan suositus. Nyt palvelujen tuottajien on arvioitava toimintayksikön hoito- ja huolenpitohenkilöstön määrän ja... The post JHL selvitti: Yli puolessa tehostetun palveluasumisen ja pitkäaikaisen laitoshoidon työpaikoissa ei henkilöstömitoitus ole kohdillaan appeared first on JHL.