Ilmoitustaulu

JHL uutisia

Rautatiealalle ylityö- ja vuoronvaihtokielto 24.2. alkaen – Kiky hiertää tes-neuvotteluissa (21.2.2020)

Julkisten ja hyvinvoitialojen liitto JHL aloittaa ylityö- ja vuoronvaihtokiellon rautatiealalla. Kielto alkaa maanantaina 24. helmikuuta ja jatkuu toistaiseksi. Rautatiealan työehtosopimuksista on neuvoteltu 3. joulukuuta 2019... The post Rautatiealalle ylityö- ja vuoronvaihtokielto 24.2. alkaen – Kiky hiertää tes-neuvotteluissa appeared first on JHL.

Tes-neuvottelut jatkuivat usealla alalla, kikystä kiihkeää kädenvääntöä (21.2.2020)

Sopimusneuvottelut käynnistyivät tai jatkuivat usealla alalla helmikuun kolmannella viikolla. Energia-alan työntekijöiden tes-neuvottelut ovat alkamassa. Työntekijöiden nykyinen tes päättyy 31. maaliskuuta. Alan toimihenkilöt saivat työehtosopimuksen viime... The post Tes-neuvottelut jatkuivat usealla alalla, kikystä kiihkeää kädenvääntöä appeared first on JHL.

Yksityisen sosiaalipalvelualan tes-neuvottelut etenevät nytkähdellen, pöydällä palkat ja kiky (20.2.2020)

Yksityisen sosiaalipalvelualan työsopimusneuvottelut junnaavat paikallaan. Neuvottelupöydässä ei ole toistaiseksi juurikaan tapahtunut edistystä suuntaan tai toiseen, kertovat JHL:n sopimusneuvottelijat Kari Bagge ja Kalle Honkanen. Baggen mukaan... The post Yksityisen sosiaalipalvelualan tes-neuvottelut etenevät nytkähdellen, pöydällä palkat ja kiky appeared first on JHL.

Tule parantamaan sote-alan työturvallisuutta ja osallistu kisaan (19.2.2020)

Sote-alojen työturvallisuusteko 2020 -kilpailussa etsitään esimerkkejä työturvallisuuden edistämisestä. Kilpailuun voivat osallistua alan työpaikat, jotka kehittävät toimintatapojaan työtapaturmien vähentämiseksi. Kilpailuun voi osallistua työyhteisö tai koko organisaatio.... The post Tule parantamaan sote-alan työturvallisuutta ja osallistu kisaan appeared first on JHL.

Youssef Zad JHL:n ekonomistiksi (19.2.2020)

Youssef Zad on aloittanut ekonomistin työt JHL:ssä helmikuussa. Zad on kauppatieteiden kandidaatti, ja hän valmistuu ekonomistiksi kevään 2020 aikana. Zad on aiemmin työskennellyt Suomen ammattiliittojen... The post Youssef Zad JHL:n ekonomistiksi appeared first on JHL.