Ilmoitustaulu

JHL uutisia

Jäsenkortin lähetyksessä on ilmennyt ongelmia, joita selvitellään parhaillaan (20.6.2019)

JHL:n jäsenillä on matkavakuutus voimassa vakuutusyhtiö Turvan kautta, mikäli jäsenyys on kunnossa. Jos sinulta on hukkunut jäsenkortti ja olet lähdössä matkalle, voit ladata itsellesi Vakuutusyhtiö... The post Jäsenkortin lähetyksessä on ilmennyt ongelmia, joita selvitellään parhaillaan appeared first on JHL.

Kesä hiljentää JHL:n ja työttömyyskassan palveluita (20.6.2019)

JHL:n keskustoimisto on kiinni 24.6.–2.8.2019. Aluetoimistojen aukioloajat ovat näkyvillä aluetoimistojen nettisivuilla. Työsuhdeneuvonnan ja jäsenpalvelun päivystysajat supistuvat juhannuksen jälkeen. Työttömyyskassa on avoinna läpi kesän, mutta puhelinpalvelu... The post Kesä hiljentää JHL:n ja työttömyyskassan palveluita appeared first on JHL.

Täydennyskoulutusta varhaiskasvatuksen opettajaksi aikoville lastenhoitajille (19.6.2019)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajille tarkoitetussa täydennyskoulutuksessa suoritetaan perus- ja aineopinnot kasvatustieteissä ja harjoitellaan luovaa ja tieteellistä kirjoittamista sekä opiskelutaitoja. Opintoihin voi sisällyttää myös esimerkiksi kieliopintoja. Pedagogisesti laadukkaaseen... The post Täydennyskoulutusta varhaiskasvatuksen opettajaksi aikoville lastenhoitajille appeared first on JHL.

Puheenjohtajan kesäterveiset jäsenille: ottakaa kesätyöntekijä osaksi työporukkaa (17.6.2019)

Lomat lähenevät, mutta JHL:ssä tapahtuu vielä paljon kesän lämpiminä alkuviikkoina. Liiton sähköiset palvelut paranevat kesäkuussa, kun uusi jäsenpalvelujärjestelmä tulee käyttöön. Moni liiton jäsen saa muutamaksi... The post Puheenjohtajan kesäterveiset jäsenille: ottakaa kesätyöntekijä osaksi työporukkaa appeared first on JHL.

JHL:n jäsen- ja aktiivisivut väliaikaisesti poissa käytöstä (14.6.2019)

JHL uudisti jäsentensä sähköiset palvelut kesäkuussa, kun uusi omaJHL-palvelu tuli käyttöön. Uudistuksen yhteydessä myös jäsen- ja aktiivisivuille kirjautuminen muuttui. Sivuilla kirjautumisessa on ollut perjantaista 14.6.... The post JHL:n jäsen- ja aktiivisivut väliaikaisesti poissa käytöstä appeared first on JHL.