Ilmoitustaulu

Uutisia

Vuoden 2017 työsuojelutaitaja Tuula Myllymäki

25.9.2017
Vuoden 2017 JHL:äiset työsuojeluvaltuutetut valittiin viikonloppuna JHL:n työsuojeluvaltuutettujen valtakunnallisilla ajankohtaispäivillä Vantaalla. Kunniaa ja mainetta saivat tamperelainen Tuula Myllymäki ja helsinkiläinen Freddy Ekholm.

JHL uutisia

KVTES:illä työskentelevä JHL:n jäsen: toimi näin, jos palkkaasi on vähennetty (eilen)

Selvityksen jälkeen on käynyt ilmi, että kunnat ovat jättäneet maksamatta palkkoja yhteensä miljoonilla euroilla asiattomien epäpätevyysalennusten takia. Asian taustalla ovat KVTES:n muuttuneet sopimusmääräykset koulutuksen puuttumisen... The post KVTES:illä työskentelevä JHL:n jäsen: toimi näin, jos palkkaasi on vähennetty appeared first on JHL.

JHL:n ja työttömyyskassan kesäajan aukiolot (eilen)

JHL:n keskustoimisto ja aluetoimistot ovat kiinni 2.–27.7.2018. Edunvalvonnan ja jäsenpalvelun päivystysajat supistuvat juhannuksen jälkeen. Työttömyyskassa on avoinna läpi kesän, mutta puhelinpalvelu supistuu niin ikään juhannuksen... The post JHL:n ja työttömyyskassan kesäajan aukiolot appeared first on JHL.

Hedersmedlem Berit Wahlman (20.6.2018)

Hon har varit länge medlem först inom KAT och sedan JHL. För detta uppdrag har hon fått hedersmedlemsskap inom JHL 18.6.2018. The post Hedersmedlem Berit Wahlman appeared first on JHL.

Työväen Musiikkitapahtuma Valkeakoskella 26.-29.7.2018! (19.6.2018)

Tehtaan pilli soi jälleen heinäkuussa. Nelipäiväinen Työväen Musiikkitapahtuma on tunnettu menevistä keikoistaan, lämminhenkisestä tunnelmastaan ja nimekkäästä esiintyjäkaartistaan. Tapahtumassa kuullaan muun muassa poppia, rokkia, räppiä, työväenlauluja... The post Työväen Musiikkitapahtuma Valkeakoskella 26.-29.7.2018! appeared first on JHL.

Kunta-alan osapuolet selvittävät yhdessä työn murrosta (18.6.2018)

Työskentelyn tarkoitus on rakentaa työn murroksesta yhteinen kuva ja vahvempi tietopohja, jota hyödynnetään kehitettäessä kunta-alaa ja sen työmarkkinoita. Jatkossa sama tavoite koskee myös tulevia maakuntatyöpaikkoja,... The post Kunta-alan osapuolet selvittävät yhdessä työn murrosta appeared first on JHL.