Ilmoitustaulu

Uutisia

Vuoden 2017 työsuojelutaitaja Tuula Myllymäki

25.9.2017
Vuoden 2017 JHL:äiset työsuojeluvaltuutetut valittiin viikonloppuna JHL:n työsuojeluvaltuutettujen valtakunnallisilla ajankohtaispäivillä Vantaalla. Kunniaa ja mainetta saivat tamperelainen Tuula Myllymäki ja helsinkiläinen Freddy Ekholm.

JHL uutisia

JHL:n lakimiehet kertovat määräaikaisuuksia koskevasta lainsäädännöstä ja määräaikaisuuksien perusteista webinaarissa keskiviikkona 12.9.2018. Webinaaria voi seurata netissä tai osallistua alutoimistojen tilaisuuksiin. Tilaisuudet alkavat klo 17.30, webinaari... The post Pätkää vai pitkää? Totta ja tarua määräaikaisista työ- ja virkasuhteista appeared first on JHL.

Telan työeläkekoulutus Oulussa 17.10.2018 (17.8.2018)

Maksuttomat työeläkekoulut ovat tarkoitettu palkansaajajärjestöjen luottamushenkilöille, työsuojeluvaltuutetuille, liittojen toimihenkilöille ja hallinnon jäsenille, aktiiveille sekä jäsenille. Tutustu tarkemmin ohjelmaan ja luennoitsijoihin tästä linkistä. Oulu, keskiviikko 17.10.2018 klo 17-20.00 Sokos... The post Telan työeläkekoulutus Oulussa 17.10.2018 appeared first on JHL.

Webinaari: Pätkää vai pitkää? Totta ja tarua määräaikaisista työ- ja virkasuhteista (17.8.2018)

JHL:n lakimiehet kertovat määräaikaisuuksia koskevasta lainsäädännöstä ja määräaikaisuuksien perusteista webinaarissa keskiviikkona 12.9.2018. Webinaaria voi seurata netissä tai osallistua alutoimistojen tilaisuuksiin. Tilaisuudet on tarkoitettu aktiiveille, jotka... The post Webinaari: Pätkää vai pitkää? Totta ja tarua määräaikaisista työ- ja virkasuhteista appeared first on JHL.

Ay-eläkeiltapäivä, ajankohtaista julkisen alan eläketurvasta (17.8.2018)

Ajankohta: 25.09.2018 11.00 – 25.09.2018 15.30 Paikka: Original Sokos Hotel Valjus, Kauppakatu 20, KAJAANI Ilmoittaudu viimeistään: 17.9.2018 Ilmoittautumislinkki löytyy osoitteesta https://www.keva.fi/tapahtumat-ja-koulutukset/ay-elakeiltapaiva-ajankohtaista-julkisen-alan-elaketurvasta/ Iltapäivän aiheina ovat Kevan... The post Ay-eläkeiltapäivä, ajankohtaista julkisen alan eläketurvasta appeared first on JHL.

Vankilavirkailijain Liitto ihmettelee vartijamurhaajan vapauttamispäätöstä (16.8.2018)

Liiton mukaan rikoksessa oli kyse nimenomaan virkatehtäviään suorittaneen virkamiehen murhasta. Samassa tilanteessa vammautui pysyvästi myös ulkopuolinen henkilö. – Tuntuu eriskummalliselta, ettei hovioikeuden päätöksessä ole annettu... The post Vankilavirkailijain Liitto ihmettelee vartijamurhaajan vapauttamispäätöstä appeared first on JHL.