Ilmoitustaulu

JHL uutisia

JHL ja Jyty vaativat oikeutta Ouluun! (eilen)

Oulu suunnittelee laajoja ulkoistamisia, jotka koskevat kaupungin ateria- ja puhtauspalveluja sekä ICT-palveluja. Liikkeenluovutuksilla kaupunki suunnittelee siirtävänsä noin 400 henkilöä pois palkkalistoiltaan. Kaupungille säästökohteita listanneessa konsulttiselvityksessä... The post JHL ja Jyty vaativat oikeutta Ouluun! appeared first on JHL.

Palkankorotuksia ja työaikamuutoksia: Koronan kolhimille lentokentille viimein työehdot – Tällainen on Airpron uusi työehtosopimus (18.9.2020)

Työnantajan ja työntekijöiden edustajat ovat saavuttaneet ratkaisun neuvotteluissa Airpron työehdoista. Uusi työehtosopimus valmistui keskiviikkona 16. syyskuuta. Neuvotteluosapuolet hyväksyivät tuloksen tänään perjantaina 18. syyskuuta. Airpro tuottaa... The post Palkankorotuksia ja työaikamuutoksia: Koronan kolhimille lentokentille viimein työehdot – Tällainen on Airpron uusi työehtosopimus appeared first on JHL.

Puhtausalan ammattilainen, hae vinkkejä työn tuunaamiseen alan webinaareista (18.9.2020)

Syksyn 2020 aikana puhtausalan ammattilaisille ja alalle aikoville järjestetään maksuttomien webinaarien sarja, jonka teemana on työn tuunaaminen. Webinaarit liittyvät Puhtausala kiinnostavaksi hankkeeseen, jonka takana ovat... The post Puhtausalan ammattilainen, hae vinkkejä työn tuunaamiseen alan webinaareista appeared first on JHL.

Nyt on tarjolla kättä pidempää tuoreelle luottamusmiehelle: JHL-luottamusmiehen starttiopas neuvoo ja luotsaa mutkattomasti luottamustoimen alkuun (17.9.2020)

Luottamusmiehenä toimiminen vaatii aluksi paljon uuden opettelua. JHL on laatinut tuoreille luottamusmiehille työn sujuvaa starttia varten oppaan, joka tarjoaa parinkymmenen sivun verran tiukkaa asiaa luottamusmiestoiminnan alkutaipaleelle. The post Nyt on tarjolla kättä pidempää tuoreelle luottamusmiehelle: JHL-luottamusmiehen starttiopas neuvoo ja luotsaa mutkattomasti luottamustoimen alkuun appeared first on JHL.

JHL: Marinin hallitus ojensi käden kunnille – Kuntien pantava yt-neuvotteluille välitön stoppi (17.9.2020)

Pääministeri Sanna Marinin (sd.) hallitus onnistui hyvin ensi vuoden talousarvioesityksen laatimisessa, kiittää Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine. Marinin hallitus ehdottaa ensi vuodelle kuntatalouteen... The post JHL: Marinin hallitus ojensi käden kunnille – Kuntien pantava yt-neuvotteluille välitön stoppi appeared first on JHL.