Ilmoitustaulu

Uutisia

Vuoden 2017 työsuojelutaitaja Tuula Myllymäki

25.9.2017
Vuoden 2017 JHL:äiset työsuojeluvaltuutetut valittiin viikonloppuna JHL:n työsuojeluvaltuutettujen valtakunnallisilla ajankohtaispäivillä Vantaalla. Kunniaa ja mainetta saivat tamperelainen Tuula Myllymäki ja helsinkiläinen Freddy Ekholm.

JHL uutisia

JHL:n Niemi-Laine: Sosiaali- ja terveyspalvelut eivät saa olla kaupan (tänään)

Suomen hallituksen viimeisin esitys sote-uudistuksesta asettaa kansalaiset epätasa-arvoiseen asemaan, Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL katsoo. – Valinnanvapaus ei toteudu harvaan asutuilla alueilla eli yhdenvertaisuus palvelujen... The post JHL:n Niemi-Laine: Sosiaali- ja terveyspalvelut eivät saa olla kaupan appeared first on JHL.

Sopimusneuvottelut käyntiin myös rautatiealalla (tänään)

Palta ja JHL aloittivat neuvottelut rautatiealan sopimuksesta tapaamisessaan maanantaina 11.12. Liittojen edustajat tapasivat toisen kerran torstaina 14.12. Alan työehtosopimus on voimassa 31.1.2018 saakka. Raideammattilaisten yhteisjärjestö... The post Sopimusneuvottelut käyntiin myös rautatiealalla appeared first on JHL.

JHL:n työhyvinvoinnin joulukalenteri, luukku 15: Rytmitä ruokailut (tänään)

Nauti aina aamiainen, lounas ja päivällinen! Jos syöt pieniä annoksia, voit myös tarvita välipaloja. Syömällä tasaisin väliajoin saat energiaa tasaisesti koko päivän ajan, ja vältät... The post JHL:n työhyvinvoinnin joulukalenteri, luukku 15: Rytmitä ruokailut appeared first on JHL.

KT ja pääsopijajärjestöt neuvottelutulokseen yleistyöaikaa koskevien määräysten muuttamisesta (tänään)

Muutokset koskevat poissaolojen vaikutusta säännöllistä työaikaa suunniteltaessa sekä lisä- ja ylityötä laskettaessa. Määräykset perustuvat työtuomioistuimen tuomion TT 2017-59 perusteella tehtyyn neuvotteluratkaisuun. Poissaolo alentaa täyttä työaikaa... The post KT ja pääsopijajärjestöt neuvottelutulokseen yleistyöaikaa koskevien määräysten muuttamisesta appeared first on JHL.

JHL:n työhyvinvoinnin joulukalenteri, luukku 14: Miettikää pelisäännöt keskeytyksille (eilen)

Työn keskeytykset kuormittavat aivoja. Monen asian tekeminen yhtä aikaa on mahdoton vaatimus. Hyviä käytäntöjä työn rauhoittamiseen on sähköisten välineiden kuten sähköpostin käytön rajoittaminen tai ovensuukyselyjen... The post JHL:n työhyvinvoinnin joulukalenteri, luukku 14: Miettikää pelisäännöt keskeytyksille appeared first on JHL.